Alla inlägg den 14 augusti 2010

Av THE WALL - 14 augusti 2010 19:03


Jag har legat i feber sen i torsdags och hela kroppen värker. Jag får panik av å bara ligga i sängen å titta i taket, jag vill göra något! Men jag antar att jag får dricka mitt citronvatten, äta min tomatsoppa och knapra paracett tills jag e frisk..

Jag låg på soffan tidigare idag å titta på lite slask tv "all skit som går mellan 09-18" Det måste ändå vara det värsta med å va sjuk. Att tvingas se på: våra värsta år, the days of our life, tv-shop (en massa hunkar och vältränade donnor som lovar att du kan se ut som dom om du köper "detta". Inte nog med det! Beställer du nu... skickar vi med en bil oxå!), b-filmer och annat skräp.


Jag kollade iaf på ett avsnitt med Dr. Phil. Han snacka om Facebook och Sociala medier och hur det kan användas imot dig. Dom tog upp ett case när en mamma hadde förlorat rätten till sin dotter för att advokaten hade plockat fram bilder när mamman festade. Det var en snubbe som förlorat jobbet, nån som inte fått drömjobbet osv.

Controll your info! 


Den här sidan tar upp en del skräck senarion och ger en massa goda tips om hur du skal leka riskfritt på nätet. http://bit.ly/ConrtollYourInfo


Till det roliga! Faceraped på riktigt :D

http://bit.ly/FaceRaped


Joina gruppen om du vill se fler facerapes.

http://bit.ly/FACERapedgruppen 

Ovido - Quiz & Flashcards